$wpsc_last_post_update = 1508208670; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hide_donation = 0; $wp_cache_not_logged_in = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_clear_on_post_edit = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hello_world = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_mobile_enabled = 1; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_cron_check = 1; //Added by WP-Cache Manager ?> $wpsc_last_post_update = 1508208670; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hide_donation = 0; $wp_cache_not_logged_in = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_clear_on_post_edit = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hello_world = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_mobile_enabled = 1; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_cron_check = 1; //Added by WP-Cache Manager ?> Du gjorde så jag klarade min svenska läxa galant | Svensk grammatik

Skip to content

Du gjorde så jag klarade min svenska läxa galant

”jag älskar alla dina Satsdelar som du har lagt upp. tack så mycket, äntligen en seriös sida som förklarar det här.

Du gjorde så jag klarade min Svenska Läxa gallant :)

tack så mycket igen, ha en bra vecka! D.M”

Categories: Lovord från läsarna.