$wpsc_last_post_update = 1508208670; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hide_donation = 0; $wp_cache_not_logged_in = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_clear_on_post_edit = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hello_world = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_mobile_enabled = 1; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_cron_check = 1; //Added by WP-Cache Manager ?> $wpsc_last_post_update = 1508208670; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hide_donation = 0; $wp_cache_not_logged_in = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_clear_on_post_edit = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hello_world = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_mobile_enabled = 1; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_cron_check = 1; //Added by WP-Cache Manager ?> Enormt bra sida till mitt prov | Svensk grammatik

Skip to content

Enormt bra sida till mitt prov

”jo för det var så här : En dag ( idag) hade jag glömt min stencil och det var prov dagen efter. så jag vart hysterisk och visste inte vad jag skulle göra ,

Men jag sökte på google och hittade den här enormt bra sidan.

Tack för en utmärkt sida ! med vänliga och varma hälsningar Jesper Millertson

ps : skulle uppskatta om ni skickade ett mail tilbaks för att bekräfta att ni läste det här mailet ds:”

Categories: Lovord från läsarna.