Peter U Larsson

Min tanke med denna presentation är att ge en bild av vem jag är och vad jag vill. Vem är Peter U Larsson? Vad är det som driver honom?

Peter U Larsson? Varför inte Peter Larsson? Detta är inte så allvarligt menat som det kanske låter. Det började en gång i tiden som en rolig grej, när man valde emailadress och domännamn, och sedan har det flutit på.

Jag ser mig själv som en vanlig kille med en stark vilja och bestämda åsikter i vissa ämne.

Älskar människor och hatar orättvisor – så kan man kanske lite drastiskt sammanfatta min livssyn. Mänskliga rättigheter ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Feghet, åsikter, skvaller och fördomar är förödande, tycker jag. Jag beundrar modiga människor som vågar öppna sina ögon och själv titta efter. Människor som vågar stå för sina åsikter, trots att de kanske är rätt ensamma. Mänskligheten bör vara mycket tacksamma mot sådana personer.

Respekt, hänsyn och att värna om de mänskliga rättigheterna är oerhört viktigt.

Jag drivs och uppmuntras av alla lovord och mails från läsarna. Det är verkligen underbart att hjälpa andra människor!

”Jag vill tacka dig peter för din hjälp och de tips du givit mig. Jag kan informera nu att jag har börjat att läsa böcker om personlig utveckling, jag har även börjat lyssna till ljudböcker som olika personer som sysslar med personlig utveckling har gjort. Nu när jag fått upp ögonen för det här så inser jag att det finns fantastiskt mycket kvar att lära, så jag fortsätter på det här spåret. Jag tackar dig och hoppas att du fortsätter att hjälpa människor”.

Läs mer här – presentation Peter U Larsson.

Peter U Larsson – Vem är jag?

Om författaren