$wpsc_last_post_update = 1508208670; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hide_donation = 0; $wp_cache_not_logged_in = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_clear_on_post_edit = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hello_world = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_mobile_enabled = 1; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_cron_check = 1; //Added by WP-Cache Manager ?> $wpsc_last_post_update = 1508208670; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hide_donation = 0; $wp_cache_not_logged_in = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_clear_on_post_edit = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_hello_world = 0; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_mobile_enabled = 1; //Added by WP-Cache Manager $wp_cache_cron_check = 1; //Added by WP-Cache Manager ?> Studiecirkel: Går det bra om jag använder en del av ditt material? | Svensk grammatik

Skip to content

Studiecirkel: Går det bra om jag använder en del av ditt material?

”Hej. Jag skriver till dig med förfrågan om det går bra om jag använder en del av ditt material som du har skapat till min kurs.

Jag har startat en studio cirkel i låtskrivande och musikskapande.

Hoppas det går bra.”

Categories: Lovord från läsarna.