Svensklärarinna: Ditt arbete här är guld värt!

”Jag ska utbilda både vuxna och barn i svenska till hösten (jag bor utomlands) och ditt arbete här är guld värt! Jag har själv funderat på att skriva en arbetsbok som kan användas på lärarutbildningar, för den kunskapen vi fick som lärarstuderande i ämnet var katastrofal! Men du har ju redan arbetet gjort! Jag uppmuntrar dig att höra dig för och få ditt material tryckt, så att ditt arbete kan spridas. Eller på annat sätt göra reklam för din hemsida så att fler hittar hit. Jag är övertygad om att fler lärare skulle uppskatta detta.

Jag surfade sedan runt en lång stund och läste om ditt stora engagemang i många viktiga frågor i livet. Jag har själv en ”överaktiv” son, och har genom eget arbete funnit vägen att slopa alla tillsatser i kosten, skippa tv och dator, och ut i naturen! Jag drar mitt strå till stacken som lärare att uppmuntra föräldrar att gå andra vägar än genom psykvården, där så många blir knäckta i stället för lyfta…att det ska vara så svårt att ha fokus på det FANTASTISKA i varje barn i stället för att analysera sönder ”tillkortakommanden” och skapa skuldkänslor hos både barn o föräldrar. Själv har vi problem med delar av släkten som inte kan acceptera vår son utan bara klagar och tjatar…det hjälper ingen, framför allt inte vår son. Så MER KÄRLEK och förståelse till människans mångfald!

Min fråga är om jag får använda ditt material i min undervisning? Fortsatt lycka till i ditt arbete för en bättre värld! Vi är många med stort hjärta, så jag känner HOPP!”